Het juiste advies voor een veilig Nederland

Home Ontruimingsplan / – plattegronden

ONTRUIMINGSPLAN EN- ONTRUIMINGSPLATTEGRONDEN

RegioVeilig Nederland beschikt over ervaren specialisten die u kunnen begeleiden en adviseren bij de ontwikkeling van een aangepast Ontruimingsplan en bijbehorende Ontruimingsplattegronden. Het ontruimingsplan is een schriftelijk document met plattegronden waarin wordt beschreven hoe te handelen tijdens noodsituaties. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft specifieke richtlijnen opgesteld voor de opstelling van dit plan, met als doel uniformiteit te garanderen voor de brandweer, die het plan gebruikt om hun inzet te coördineren op basis van de verstrekte informatie. Daarom moet het ontruimingsplan worden geëvalueerd door de brandweer, evenals door de bedrijfshulpverlening en de arbeidsinspectie.

Met jarenlange expertise en uitgebreide ervaring in het opstellen van ontruimingsplannen, inclusief ontruimingsplattegronden, voldoen wij uiteraard aan de actuele normen en wetgeving.

Inhoud Ontruimingsplan:
Een Ontruimingsplan is een schriftelijk document dat calamiteitenprocedures beschrijft en moet voldoen aan richtlijnen zoals NEN 1414, NEN 4000 en NEN 8112. Verplicht bij brandmeldinstallaties en voldoet aan NEN 8112. Het plan omvat evacuatieprocedures en taken voor medewerkers, met overzichtsplannen ter verduidelijking.

Inhoud Ontruimingsplattegronden:
Deel van het Ontruimingsplan, essentieel in grote of risicovolle gebouwen. Plattegronden moeten voldoen aan NEN 3011, NEN 1414, NEN 8112 en NEN-ISO 7010. Informeert over evacuatie en locaties van BHV-middelen.

Werkwijze en voorwaarden:
Locatiebezoek en inventarisatie zijn nodig. Lever digitale bouwtekeningen op schaal. Tijdens de inventarisatie worden ook andere arbeidsomstandigheden en brandveiligheidsaspecten beoordeeld, met aanbevelingen voor verbeteringen.

Standaard wordt geleverd:
Inventarisatie en bespreking op locatie.
Aanpassingen volgens uw wensen.
Digitaal Ontruimingsplan (PDF).
Ingebonden exemplaar.
Digitale Ontruimingsplattegronden (PDF) en geprinte exemplaren (A3).

Ontruimingsplattegrond

Een op maat gemaakt ontruimingsplan, specifiek afgestemd op uw behoeften. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en verdere details.

088-2034 747 planning@regioveilig.nl

Meer informatie of een offerte aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.